Gebruik boetseeratelier 10 beurtenkaart

BESCHRIJVING

Wij stellen onze boetseerwerkplaats terbeschikking tussen 9u en 17u,  indien er geen workshops plaats vinden, waar u vrij gebruik kan maken van onze inrichting. U kan terplaatse klei en toebehoren aankopen. Eveneens is er de mogelijkheid om uw werken te bakken in onze eigen oven aan democratische prijzen. U koopt eenvoudig een
10-beurtenkaart aan voor 120€ en u kiest wanneer je gebruik wil maken van uw 3 uren beurten.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Wil je je inschrijven voor deze workshop? Maak gebruik van ons online inschrijvingsformulier! Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.
In deze workshop gaan we samen een stapje verderzetten in het opbouwen. We vergroten een bestaand voorwerp. We leren een torso maken en verdiepen ons in het maken van een portret, enz...​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​"Werken met klei roept heel veel emoties op. Of het geduld wordt op de proef gesteld en de frustraties komen naar boven. Of toont verborgen talenten en wakkert de vlam van het creëren aan. Weet, dat de klei daar zelf voor niets tussenzit. Het is enkel een middel om, wat van binnen zit naar de oppervlakte te brengen, eens je het in de handen krijgt. Je kan het niet weerstaan."

Kathleen Herman
Deze workshop gaat door in het crea-atelier. In dit atelier is er ruimte voor maximum 18 personen. Het atelier is 70 m² groot en beschikt over droog- en opbergrekken, wastafels, een lichtbak en een kleiwals. In het aanpalende atelier vind je een klei- en strengenpers terug. De koffie- en theefaciliteiten zijn gratis te gebruiken.
Deze workshop is op afspraak : Data Covid 19 maatregelen afwachten


Volgende benodigdheden breng je mee naar de workshop:
 • houten plank 40x40cm
 • oude kranten
 • plakband
 • schort
 • aardappelmesje
 • spatels
 • lomers
 • kleisnijder
 • penselen
 • miretten
 • plastic zakken of emmer + deksel om klei in te bewaren
 • logboek om jouw ideeën in te noteren
In het atelier zijn de meeste benodigheden aanwezig. Deze mogen vrij gebruikt worden. Indien je dit wenst, kan je via Keramiek15 benodigdheden aankopen.  Vraag er naar bij jouw lesgever!
Voor een 10-beurtenkaart betaal je 120 EUR per persoon. Materialen zijn niet inbegrepen en is het gebruik of eigen risico.
Het atelier laat je proper achter. Wanneer vastgesteld wordt dat uw werkplaats niet opgekuist is, schade wordt aangericht of de gedragscode niet gerespecteerd wordt, behouden wij ons het recht voor om de extra werken voor opkuist, schade of andere zaken in aanrekening te brengen op uw beurtenkaart en u desnoods de verdere toegang te verbieden zonder enige vorm van terugbetaling.
De aankoop van de 10-beurtenkaart is niet terugbetaalbaar en is 1 jaar geldig. 1 beurt = 3 uur. 
Je kan je inschrijven door gebruik te maken van ons online inschrijvingsformulier of door ons te contacteren via info@keramiek15.be of telefonisch op +32 474 24 05 23. Je ontvangt een bevestigingsmail met de vraag het inschrijvingsgeld over te schrijven op rekeningnummer BE38 0018 3922 4272 met vermelding van jouw naam en de workshop waarvoor je je wil inschrijven. Je bent pas ingeschreven nadat we jouw betaling hebben ontvangen. De volgorde van betalen is bepalend voor het definitief toekennen van jouw inschrijving.

Wil je je inschrijving annuleren? Zie onze algemene voorwaarden

Er is steeds een minimum aantal inschrijvingen nodig om een workshop te laten doorgaan. We behouden ons het recht om bij te weinig inschrijvingen een workshop af te gelasten of uit te stellen. Wanneer we een workshop moeten afgelasten, krijg je het volledige inschrijvingsbedrag terugbetaald. 
Heb je nog vragen over deze workshop? Aarzel niet en contacteer ons!​​​​​​​​​​​​​​